Voorstellingen & events - Theater Buitensoos
17263
page,page-id-17263,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Voorstellingen & events

Paul de Leeuw en Freek Bartels eenmalig in Zwolle!

Zondagmiddag 19 november geven Paul de Leeuw en Freek Bartels een uniek concert in Theater Buitensoos in Zwolle.

De artiesten nemen samen met pianist Bernd van den Bos het publiek mee in een persoonlijk samengesteld programma. Het begon in de kleedkamer tijdens de tournee van hun voorstelling Moeders en Zonen; vrienden Paul en Freek vonden elkaar.Hoe deze vriendschap precies in elkaar steekt, is eenmalig te zien op het toneel in Zwolle.

‘We hebben zo’n concert onlangs in Tilburg gedaan en daar hebben we leuke en warme herinneringen aan. De beslissing om nog een concert samen te doen, was daardoor niet moeilijk’, aldus pianist Bernd van den Bos. ‘Het publiek was blij verrast door de gevarieerde songs, de leuke verhalen en intieme momenten. Dat doen we graag nog een keer over.’

De Leeuw vervolgt : ‘De vorige rendez vous met de virtuoze Bernd was er één van totale chaos, maar vooral vertier.
En net als met goede seks, dat wil ik altijd nog wel een keer.’

‘Een middag met Paul de Leeuw’ vindt op zondagmiddag 19 november eenmalig plaats in Theater Buitensoos en begint om 14.00 uur.
Kaarten zijn al vanaf € 25,00 te koop en te bestellen via onderstaande ticketshop. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om er een complete middag uit van te maken door de voorstelling te combineren met een high-tea vanaf 12.30 uur voor maar € 14,50 p.p.

De Rubberboot Indoor Festival 2017

De Rubberboot, synoniem voor fijne deep house feestjes op unieke en (te) gekke locaties. Na een uitverkocht indoor festival in maart en een succesvolle booteditie in juni, is De Rubberboot weer terug in Zwolle. En dat voelt goed zeg! Want op zaterdag 28 oktober gaan we weer helemaal los met de 2e editie van De Rubberboot indoor festival. Ook ditmaal zal Theater Buitensoos volledig worden omgetoverd tot een ultiem indoor festival gevoel.

Vanaf 19.00 kan je eten bij onze foodtrucks en dansen met je vrienden tijdens een 7 uur durend indoor festival in het hartje van Zwolle.

Voor de line up en verdere informatie, neem eens een kijkje op de Facebook eventpagina van De Rubberboot!

Bestel tickets

Soul City

Soul City – Winter Edition! Een evenement georganiseerd door Soul City. De visie van Soul City is ontstaan uit passie en liefde voor de muzieksoort soul en voor de aan soul gerelateerde muzieksoorten. 18 november van 20:15 tot 2:00 zijn er 2 Dance Areas in Theater Buitensoos te vinden met (oude & nieuwe) soul, motown, funk, dance classics, disco, swingbeat, hiphop, RnB, club classics, urban en reggae! Ben jij er ook bij? Meer informatie vind je op de Facebook eventpagina:

Soul City brengt jou een gedenkwaardige avond. Tasting The Good Life! Dansen, grooving, wining, cocktails en luxe snacks van onze live cooking areas met soulvolle muziek van toen en nu. Hits van EW&F, James Brown, Prince, Michael Jackson, Bob Marley, Aretha Franklin, Beyoncé, The Trammps, De La Soul, Will Smith, SaltNPepa, maar ook Bruno Mars, Justin Timberlake en zo veel meer zullen jou de hele avond op de dansvloer houden. Of je nu houdt van dance classics, RnB, soul, Motown, funk, disco, swingbeat, hiphop, reggae, club classics, hardsoul of funky disco house; Soul City brengt jou het beste van het beste in verschillende areas in de prachtigste locaties van jouw stad. Wij brengen de beste DJ’s en live-muzikanten op het podium voor jou. Dus kom en neem jouw beste vrienden mee naar één van de beste party’s in jouw stad en let’s dance the night away!

Bestel tickets

La Rosa Salvaje – Latin Party

Zaterdag 25 november is het zover! La Rosa Salvaje (Spaans voor ‘De Wilde Roos’) is een (latin) party concept dat plaats vindt in Theater Buitensoos!  Iedereen is welkom vanaf kwart over 8 en het feest zal doorgaan tot 2 uur!

AREAS
– Salsa | Bachata | Mambo | Guaguanco | Chacha
– 100% Kizomba
– Lounge, Chill, Cocktails & Food area

Bestel tickets

€ 8,00 (excl. fee) voorverkoop | € 10,00 aan de deur. Pinnen aan de kassa is mogelijk (2% toeslag).