Theater Buitensoos - Trouwen in Zwolle
15159
page,page-id-15159,page-child,parent-pageid-15145,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

JULLIE BRUILOFT IN THEATER BUITENSOOS

Jullie bruiloft in theatrale sferen

Bij de meest bijzondere dag van jullie leven hoort uiteraard ook de meest bijzondere locatie. Dromen jullie altijd al van een locatie die anders is dan anders, waar je verbluffend kan uitpakken en iedereen versteld kan doen staan. Een combinatie tussen historie en modern. Theater Buitensoos is uniek in haar soort.

Mogelijkheden

Stel je eens voor: jullie diner op een eeuwenoud theater podium. Prachtig verlichte coulissen, theatrale food & drinks en mysterieuze theater doeken die het zicht op de zaal bijna weg nemen. Om vervolgens met special effects de theater doeken te laten verdwijnen en in een authentiek theater te kijken wat met hip meubilair en led verlichting in de sfeer van jullie spetterende feest is gebracht.

Ons theater is flexibel in te delen in jullie gewenste opstelling, met passend meubilair en heeft fantastische akoestiek die ervoor zorgt dat jullie feestavond één groot feest wordt waarbij vele voetjes van de vloer zullen gaan. Tijdens deze avond is er ook de mogelijkheid voor technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat het beeld en geluid voor jullie avond tot in de puntjes is verzorgd. Verder zullen onze bedieningsmedewerkers ervoor zorgen dat het jullie gasten aan niets ontbreekt.

Tijdens jullie dag regelen we alles voor jullie en zorgen wij ervoor dat het de meest memorabele dag van jullie leven wordt!

Geïnteresseerd in een locatiebezoek of een vrijblijvende offerte?

Receptie

Na het officiële trouwmoment, is het tijd voor een feestelijke receptie. Door de flexibiliteit van ons Theater is er qua opstelling veel mogelijk. Uiteraard wordt het een receptie geheel in stijl en feestelijk aangekleed. Daarnaast zorgen we in samenspraak met jullie dat het jullie gasten aan niets ontbreekt.

Diner

Uitgebreid of intiem diner? Alles kan. Het podium van Theater Buitensoos is bijzonder geschikt voor een select gezelschap. Hebben jullie een groot aantal gasten, dan kan de zaal geheel naar eigen wens en invulling omgebouwd worden. We bespreken graag met jullie de mogelijkheden!

Feestavond

Na het eten is het tijd voor het feest. Met jullie gasten de hele avond dansen op muziek van een band of DJ of een andere vorm van entertainment. De zaal wordt feestelijk aangekleed en door het gebruik van diverse soorten geluidsboxen, excellente verlichting en een geweldige akoestiek, staat iedereen gegarandeerd de hele avond met de voetjes van de vloer!

Technische ondersteuning

Zonder goede techniek, geen sfeervolle receptie, diner of feest. In Theater Buitensoos beschikken we over de expertise van onze twee eigen gecertificeerde technici Arjan en Lambert. Alle specialistische (theater)techniekkennis is hierdoor in huis aanwezig. Door middel van één technisch aanspreekpunt zorgen we voor korte lijnen, gemakkelijk samenwerken en dat alle technische aspecten van jullie trouwdag die tot in detail geregeld zijn. Bij ons is jullie trouwdag in goede handen!

In de stemming gekomen? Willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn? Maak vrijblijvend een afspraak om Theater Buitensoos eens rustig te bekijken. We nodigen jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Neem contact met ons op