Theater Buitensoos - Evenement of feest in Zwolle
15155
page,page-id-15155,page-child,parent-pageid-15145,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Evenement of feest

Theater Buitensoos is hét perfecte decor voor elk evenement of feest. Van een creatieve podiumsessie voor een select gezelschap tot aan een groots event of personeelsfeest voor 1250 personen. Dankzij de unieke locatie zijn er veel mogelijkheden om uw evenement de juiste invulling te geven. Alles is mogelijk!

U kunt de organisatie in eigen hand houden, maar we denken ook graag met u mee en we bieden u tal van mogelijkheden voor het organiseren van uw perfecte evenement. Gebruik van subzalen? Meerdere sprekers? Naast het Theater zijn er nog 30 andere zalen waar u gebruik van kunt maken. Pak dus gerust uit! U heeft altijd één aanspreekpunt. Dat maakt het, zeker bij het organiseren van een bijzonder evenement, wel zo makkelijk.

Bent u al in de (feest)stemming gekomen? We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en we laten u graag ons prachtige theater zien! Bel met onze reserveringsafdeling op nummer 038 – 426 02 60 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Van een intiem gezelschap tot een uitbundig feest. In Theater Buitensoos is bijna alles mogelijk.

Bent u al in de stemming gekomen?

Podiumsessie

Het podium van Theater Buitensoos is uitstekend geschikt voor een creatieve sessie. Denk hierbij aan een intieme lunch of diner voor een select gezelschap. Maar bijvoorbeeld ook aan een inspiratie sessie, een paneldiscussie of een creatieve brainstorm. Wilt u eens echt indruk maken op uw gasten en hen letterlijk een podium geven? We denken graag op creatieve wijze met u mee.

Bedrijfsfeest

Een feest voor meer dan 1000 man organiseren? Om bijvoorbeeldt uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet of om al uw relaties deelgenoot te maken van uw jubileum?! Wij draaien onze hand er niet voor om. We hebben ruime ervaring in de organisatie van grotere evenementen en beschikken bovendien naast Theater Buitensoos over nog een groot aantal andere multifunctionele ruimtes. In elke ruimte een ander thema en een andere arties? Geen probleem, leef je uit! Van intiem klein tot fenomenaal groots!

Zakelijk evenement

Uw product op ludieke wijze lanceren? Op feestelijke wijze afscheid nemen van uw collega die met pensioen gaat? Een memorabele diploma uitreiking voor uw studenten organiseren? Of een beursdag voor uw doelgroep initiëren? De eeuwenoude historie van Theater Buitensoos vertaalt naar een modern jasje en de unieke flexibiliteit van deze ruimte, maakt dat elk zakelijk evenement tot zijn recht komt!

Theatervoorstelling

Het kan niet anders dan dat Theater Buitensoos zich uitstekend leent voor een theatervoorstelling. De eeuwenoude historia, authenticiteit, uitstekende akoestiek, warme sfeer, het licht en geluid, de podia en de fenomenale theaterstoelen zijn al aanwezig. Alleen uw artiesten missen nog op de bühne. We zouden dolgraag de verschillenden toneel & musical gezelschappen, orkesten en scholen  de kans willen geven om te stralen. Geef uw artiesten het podium van Theater Buitensoos en ze hebben echt de kans om te schitteren voor een publiek tot wel 800 gasten.

Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden

Neem contact met ons op