Theater Buitensoos - Congres
15153
page,page-id-15153,page-child,parent-pageid-15145,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

UW CONGRES IN THEATER BUITENSOOS

Theater Buitensoos is de bekende locatie voor landelijke congressen. Heel bijzonder is haar eeuwenoude historie en authentieke karakter in een modern jasje; een professionele en ruime congreszaal met comfortabele theaterstoelen die in iedere gewenste opstelling geplaatst kunnen worden. Met een capaciteit tot 1250 personen is dit theater uitstekend geschikt voor congressen, productpresentaties, lezingen en seminars. Kleiner gezelschap? Geen probleem! We passen de sfeer en de ruimte graag aan aan uw wensen.

Ledverlichting, professioneel geluid en flexibele indeling zorgen voor de uitstraling die bij u en uw evenement past. Indrukwekkend groot? Intiem klein? Alles kan. Veel bedrijven organiseren hun congres graag persoonlijk met onze ervaren specialisten.

Geïnteresseerd in een locatiebezoek of een vrijblijvende offerte?

Ergonomisch zitcomfort

Wilt u dat uw gasten op het puntje van hun stoel zitten? Maar ook dat ze comfortabel achterover kunnen leunen? Onze stoelen hebben een actieve zit, maar bieden ook ergonomisch zitcomfort. Onmisbare ingrediënten voor het succes van uw bijeenkomst. Onze stoelen zijn comfortabel van vorm en sfeervol van kleur. Natuurlijk hebben ze allemaal een goede rugleuning en zitting. Bovendien is de zaal flexibel in te delen. Meer beenruimte nodig? Dan zetten we de stoelen iets verder uit elkaar. Extra gangpad? Geen punt. Uw gasten krijgen bij ons alle ruimte.

Mag het licht uit?

Ieder congres of evenement is een unieke gebeurtenis. Elke bijeenkomst heeft z’n eigen sfeer en lichtplan. Uw logo sfeervol in uw eigen kleuren projecteren? Dat kan. Uw sprekers op een speciale manier uitlichten? Uw gasten een specifieke ervaring meegeven? Theater Buitensoos is volledig voorzien van ledverlichting; plafond, muren, pilaren zijn allemaal afzonderlijk in te zetten in uw lichtplan. Er wordt een lichtplan gemaakt dat uitgaat van uw wensen en situatie. Ieder evenement heeft immers zijn eigen sfeer en kleur. Daarbij wordt er rekening gehouden met de functie van het licht en uw smaak.

Lekker luisteren

Van origine een theater, met later ook nog eens een bioscoopfunctie! Dat zegt natuurlijk al genoeg. De akoestiek van ons theater is fantastisch; de zaal is immers gebouwd en bedoeld als theater. Wilt u uw spreker een geweldig podium bieden tijdens uw congres? Dat kan. Het theater beschikt over twee podia, alle soorten geluidsboxen die u zich kunt wensen, excellente verlichting en een geweldige akoestiek. Iedere band, spreker of dj staat met plezier op het podium.

Flexibel in te delen

Licht en geluid zijn onmisbare ingrediënten voor uw bijeenkomst. Maar ook de indeling van de zaal is belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een U-vorm? Of kiest u voor een Lagerhuis opstelling om interactief met uw gasten te communiceren? Alles kan. Uw gasten zitten comfortabel in de theaterstoelen. Ons prachtige Theater Buitensoos is van alle nieuwste technieken voorzien. Ook tijdens uw evenement bouwen we de zaal in no time om naar uw volgende programma onderdeel. Van theateropstelling naar een sitting diner voor 1250 personen in 45 minuten? Geen punt voor ons.

Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden

Neem contact met ons op