Theater Buitensoos - Uw evenement
15145
page,page-id-15145,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Waarom Theater Buitensoos?

Theater Buitensoos is de congres- en evenementenlocatie van Zwolle. Het is een professionele en ruime zaal met comfortabele theaterstoelen die in elke gewenste opstelling geplaatst kunnen worden en daarom dé plek voor elk soort congres of evenement.

Voor alle gezelschappen

Met een capaciteit tot 1250 personen is deze ruimte uitstekend geschikt voor congressen, productpresentaties, personeelsfeesten, lezingen en seminars. Kleiner gezelschap? Geen probleem! Dankzij de flexibele indeling is de ruimte ook zeer geschikt voor kleinere bijeenkomsten zoals een receptie of reünie. Indrukwekkend groot of intiem klein. Alles kan.

Op maat

De sfeer en ruimte kunnen geheel aangepast worden aan uw wensen. Ledverlichting, professioneel geluid en een flexibele indeling zorgen voor de uitstraling die bij u en uw evenement past. Ons team heeft alle ervaring en deskundigheid in huis om het evenement aan uw wensen aan te passen. En uiteraard staan we garant voor gastvrije bediening en hoogwaardige catering.

checkmark Zeer ervaren specialisten

checkmark Een aanspreekpunt

checkmark Unieke uitstraling en historie

checkmark Multifunctioneel pand

checkmark Zeer verrassende catering

Bent u al in de stemming gekomen?

We nodigen u graag uit  voor een persoonlijke kennismaking.  Vraag via onderstaande button een geheel vrijblijvende offerte aan of bel met 038 – 426 02 60

  • Altijd de beste prijs

  • Specialist in Events

  • Exclusieve congreslocatie

  • Deskundig advies in styling en aankleding

Evenement organiseren? Dat is voor ons een feest!